Рут Колева: Слави е комплексар, тиран и невежа! Защо крие, че е тежко и нелечимо болен?

Рут Колева: Слави е комплексар, тиран и невежа! Защо крие, че е тежко и нелечимо болен?
A A+ A++ A

"Не мога да разбера защо от ИТН лъжат за здравословното състояние на лидера си? Това да не би да навреди на алфа-мачисткия им имидж ли? Толкова е жалко и по никакъв начин не е смешно“, разгневи се поп певицата Рут Колева, която често използва социалните мрежи, за да изрази мнението си по социални и политически въпроси.

Тя не конкретизира, но за всички стана ясно, че визира множествената склероза, от която от години се говори, че Слави страда. Все по-често през последните месеци се заговори и за влошеното му здравословно състояние, следствие на нелечимата болест. От партията обаче отричат.

"Аз в това цялото нещо виждам един тежко болен човек, който вместо да живее живота си в мир и хармония, драпа със зъби и нокти да остави някакво морално наследство след себе си, за което ние ще плащаме солено поколения напред. Рецепта за тирания, par excellence, породена от комплексите и мегаломанията на един човек“, възмущава се Рут.

Тя негодува не само срещу лидера на "Има такъв народ“, но и срещу самата партия, наричайки членовете й невежи лицемери с огромно его и параноична склонност към тоталитарно и тиранично поведение.

Ето и целият пост на певицата в социалната мрежа:

"Ако паническата истерия и безпардонно поведение на ИТН ви се струват като някаква новост или изненада искам са ви припомня, че преди точно четири месеца (на 13/04) Тошко Йорданов изцепи следната реплика - "ако бяхме в Крумова България за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона“ по повод грешен анонс на един млад репортер. *Red flags* за параноичното им поведение имаше и мноооого преди това, но за мен лично нещата започнаха да изглежда страшно, когато всичко това се превърна в предпоставка за тоталитаризъм и деспотство, подплатени с огромно его, невежество (отвъд *неопитност*, те демонстрираха тотален отказ дори да "се учат в движение") и разбира се, нюанси на деветдесетарска мутренщина, която и без друго им е в кръвта.

Освен това лъжат. Като махленски тарикати, на дребно.

Лъжат и на дебело, обаче. Примери от тези дни - БОЛ. А, и ми е адски смешно хора в чието близко обкръжение (но, не и в партията) се намира ЦАРЯТ на плагиатството - Иво Сиромахов, да сочат с пръст когото и да било.

Къде са ви "Крумовите закони" сега, бре лицемери?

Също така не мога да разбера защо лъжат за здравословното състояние на Лидера, например? Това да не би да навреди на алфа-мачисткия им имидж ли? Толкова е жалко и по никакъв начин не е смешно. Аз в това цялото нещо виждам един тежко болен човек, който вместо да живее живота си в мир и хармония, драпа със зъби и нокти да остави някакво морално наследство след себе си, за което ние ще плащаме солено поколения напред. Рецепта за тирания, par excellence, породена от комплексите и мегаломанията на един човек."

#Рут Колева #Слави Трифонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »