Шон Пен настоява само ваксинирани зрители да гледат новия му филм Flag Day

Шон Пен настоява само ваксинирани зрители да гледат новия му филм Flag Day
A A+ A++ A

Двукратният носител на "Оскар“ Шон Пен обяви, че желае само ваксинирани зрители да влизат в киносалоните, за да гледат новия му филм. Той е категоричен, че всички трябва да станат по-отговорни и да заложат на ваксините, за да може по-бързо и лесно да се справим в борбата с Ковид.

Лентата Flag Day вече направи световната си премиера в рамките на тазгодишното издание на международния фестивал в Кан. От вече седмица заглавието се показва и по американските киносалони. Сюжетът на заглавието проследява истинската история на банков обирджия и семейството му. В неговия образ е самият Шон Пен.

Дилан играе дъщеря му и във филма - амбициозна журналистка, която страда заради разбитата си връзка със семейството. Самият Шон обаче е категоричен, че в киното всеки, които иска да го гледа, трябва да е с ваксина. За тези, които не са се подложили на ваксинация, той и екипът са помислили и намерили начин да си го гледат вкъщи, но според Пен много от тези зрители ще му бъдат обидени.

"Рядко е тези дни да видиш нещо само на голям екран. Впоследствие филмът ще бъде и стриймван, като това ще бъде по-добро време за неваксинираните зрители да го изгледат. Мисля обаче, че вероятно ще ги обидя и заради това няма да го гледат“, коментира звездата. Световноизвестният актьорът и режисьор е ревностен защитник на идеята за придобиване на имунитет срещу COVID-19 чрез ваксина. Още преди месец той обяви, че няма да работи повече по сериала Gaslit. В причина за това се превърна фактът, че има членове от екипа на продукцията, които все още не са се ваксинирали против коронавируса.

#Шон Пен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »