Борисов: Ще представим кабинет и скоро ще лъсне какви машинации са направили на изборите в чужбина (ВИДЕО)

Борисов: Ще представим кабинет и скоро ще лъсне какви машинации са направили на изборите в чужбина (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Небивалата конституционна криза, в която ни вкара Румен Радев с марионетните му партии, достигна върхове. Ще предложим за министър-председател Даниел Митов и ще представим състав на кабинет, но веднага ще върнем мандата. Това заяви по време на пресконференция на ГЕРБ председателят на партията Бойко Борисов.

Когато ни бъде връчен вторият мандат, ние ще представим отпред пред президентството състав на кабинет, за да сравнят какво предлагаме ние и какво предлагат останалите. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той съобщи още, че кандидатът за премиер ще бъде отново Даниел Митов. И добави, че веднага след това ГЕРБ-СДС ще върнат мандата.

"Искаме да стоим много далеч от това, което се случва в българската политика в този момент", зави още Борисов. И се пошегува: "Не са прави съпартийците на Нинова да я гонят на Бузлуджа с викове "Оставка" и тя да бяга из гората като дива коза, защото тя изведе партията на небивали висоти - от четвърто на трето място. И когато говори за "модела Борисов" аз не мога да си обясня как побеждавани на толкова избори от нас си позволяват да говорят с този тон."

#Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"