Първо в Novinite.bg: Ексклузивен поглед към следващата глава от киновселената на Марвел – Шан-Чи и легендата за десетте пръстена

Първо в Novinite.bg: Ексклузивен поглед към следващата глава от киновселената на Марвел – Шан-Чи и легендата за десетте пръстена
A A+ A++ A

Този септември предстои премиерата на следващата глава от изключително популярната и успешна киновселена на Марвел – Шан-Чи и легендата за десетте пръстена. Епичният филм, предлагащ експлозивен екшън и впечатляващи бойни изкуства, представя за първи път на голям екран супергероя Шан-Чи, познат на феновете като Майстора на кунгфу.

Първата част от житейския път на младия Шан-Чи минава в тежки тренировки, целящи да го превърнат в изкусен наемен убиец, под стриктната опека на баща му – могъщата сенчеста фигура Уену. Когато Шан-Чи научава за престъпната дейност на баща си, той се отказва от обучението си и избягва в Америка, където се опитва да изгради относително нормален живот. Години по-късно обаче миналото му го застига и той отново се оказва въвлечен в зловещия свят на Уену.

Ексклузивно в Novinite.bg може да видите с български субтитри най-новия спот на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена.

В същността на арката на Шан-Чи в комиксите е семейната драма. Тя е отправна точка и за режисьора Дестин Даниел Кретън, който, още в много ранен етап от подготовката на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена, залага в основите му темите за разрушеното семейство и как изпълнената с насилие семейна среда се отразява на едно дете. А израз на тези теми са сложните взаимоотношения между Шан-Чи и баща му Уену. Уену е нов герой, създаден специално за киновселената на Марвел, който има връзки с терористичната организация Десетте пръстена, спомената за първи път в Железният човек.

 

През годините Уену е бил известен с много имена, сред които е и Мандаринът – един от най- иконичните злодеи в комиксите на Марвел, чието съществуване беше загатнато в Железният човек 3, къде виждаме негова фалшива версия, изиграна от актьора-измамник Тревър Слатери (Бен Кингсли). В ролята на Уену влиза легендарният хонконгски актьор Тони Люн (В настроение за любов, Пъклени дела, Герой), който придава на героя допълнителна дълбочина и характер, като го превръща в антагонист, способен на емпатия и любов. Режисьор на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена е Дестин Даниел Кретън (Short Term 12, Just Mercy), който е и автор на сценария заедно с Дейвид Калахан и Андрю Ленам. Продуценти са Кевин Файги и Джонатан Шуорц. В ролите освен Симу Лу и Тони Люн, влизат Акуафина, Мишел Йео, Фала Чен, Менен Жан, Флориан Мунтеану и Рони Чен.

Влизаме в битка с Шан-Чи и легендата за десетте пръстена на 3 септември, само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »