Мила родна картинка: Кръчмар от Приморско налита на бой на недоволни клиенти с "ще ти изкъртя зъбите" ВИДЕО

Мила родна картинка: Кръчмар от Приморско налита на бой на недоволни клиенти с "ще ти изкъртя зъбите" ВИДЕО
A A+ A++ A

„Цяла вечер и през нощта тези хора, които вие показвате, заплашваха персонала ми. Аз съм управителят и собственик. Единият от тях се представи за държавен служител от ХЕИ – щял да затвори заведението ми, а другият се представи за гербаджия. Каза, че е бивш затворник с 12-годишна присъда за бомбаджийство и щял да ни хвърли бомба на заведението“. Това заяви пред Флагман.бг Бисер Мавраганов, който бе заснет гневен да спори на улицата снощи заедно с няколко мъже, а видеото разпространено в социалната мрежа.

В един от сайтовете Мавраганов е описан като осъждан и че към момента е с наказание „пробация“.

„Аз нямам пробация. И да уточня, че защитих дъщеря си и персонала си. Такива наглеци нека да заплашват някой друг. Аз така се защитавам от такива помияри. Днес от този номер – 0899-33-79-.. се обадиха, за да заплашват и жена ми, че днес пак ще дойдат. От 30 години имам заведения и клиентите ми са доволни. Моля подобни пияници и компексари да се съобразяват как се държат с хората, които ги обслужват“, заяви Мавраганов.

Съпругата му, която забранява да се упоменава името й потвърди, че заплахата към нея е отправена в 11:40 часа по телефона.

Бисер Мавраганов е един от най-известните местни бизнесмени. Собственик е освен на „Старата мелница“ до кметството още и на заведение „Кръчмата“. Преди години притежаваше и една от най-оборотните чалготеки.

Във фейсбук има видеозаписи от жена с име Мария Кормева-Иванова. Тя твърди, че е била клиент на „Старата мелница“ снощи: „Нашата почивка в Приморско. След като се оплачеш от обслужване или качеството на храната във ресторант "Старата мелница"-Приморско управителят на обекта те чака да си платиш сметката, и те настига на улицата за да се саморазправя с теб. След като не можеха да ни изпълнят половината поръчки, повикахме управителя. Той ни помоли да си платим и да си тръгнем. Направихме го. След като напуснахме заведението, собственикът ни настигна на улицата.”

 

#Приморско #бой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »