ВИДЕО Певицата Мила Роберт се оплака, че тя и нейн приятел са яли бой от охранители в бар

ВИДЕО Певицата Мила Роберт се оплака, че тя и нейн приятел са яли бой от охранители в бар
A A+ A++ A

Певицата Мила Роберт се оплака от това, че тя и неин приятел са били нападнати и удряни от служители на охранителна фирма в заведение във Варна. 

„Излязохме навън. Моят приятел Кристиян се сприятели с непозната компания. Всичко беше добре – черпеха се с шотове. Обаче в един момент започнаха да се дърпат без сериозна причина. Кристиян постоянно питаше какво е направил. Онези момчета си тръгнаха. Дойдоха обаче четирима души охранители, които започнаха да бият моя приятел. След това си тръгнахме от заведението и отидохме на паркинга, за да търсим такси. Тогава един от охранителите започна отново да го бие. Попитах го защо е толкова агресивен. В този момент удари и мен два пъти” разказа в ефира на „Здравей, България” Мила Роберт. Тя допълни, че след известно време е получила анонимно съобщение, че трябва да подаде жалба, защото нападателят може пак да й посегне.

„Наш клиент ни изпрати поста, който дамата е публикувала във Facebook. Свързахме се с охранителната фирма. Те също разследват случая. Ние сме изцяло съгласни да съдействаме. За момента сме били доволни от фирмата, работим с нея от две години”, коментира управителят на заведението.

От охранителната компания заявиха за, че в момента се извършва проверка и ако бъде установено нарушение, отговорните служители ще си понесат последствията.

ЕТО Я ПУБЛИКАЦИЯТА ВЪВ ФЕЙСА НА МИЛА РОБЕРТ:

#бой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »