Дани Каназирева: "Новите" явно смятат да съборят държавата и да започват отначало

Дани Каназирева: "Новите" явно смятат да съборят държавата и да започват отначало
A A+ A++ A

Спряха всички проекти за област Пловдив! Това е пълен абсурд, наистина тоталният хаос и липса на отговорност са навсякъде. Нито познават проблемите на нашата област, нито искат да ги познават, нито ги интересуват. За това алармира Дани Каназирева, бивш областен управител на ГЕРБ и избрана за депутат от ГЕРБ-СДС в 46-ия парламент.

"Изключително бях радостна от факта, че най-после ремонтът на пътя за Лилково и Ситово започна и върви с ускорени темпове. Но днес беше спрян! Спрян е и пътят за Лъки, пътят от Асеновград до Кърджали, Асеновград Първомай също, както и от Асеновград до Садово. Още като областен управител поех ангажимент към хората и в началото на годината направих всичко, което беше в правомощията ми, за да се заложат средства в годишния план на АПИ за 2021 г. и тези пътища да бъдат ремонтирани", припомни тя във фейсбук профил.

"За Лилково пътят – с разширение на пътното платно, укрепване на свлачищата и подпорните стени, отводнителните канали и всичко, което е необходимо. Населението тук го заслужава и аз благодаря на сдруженията "Заедно за Лилково" и "За Ситово", които повярваха в мен. За мен е важно поетите ангажименти да се изпълняват", посочи още Каназирева.

И заяви със съжаление, че новата власт не само не продължила с реализацията на целия проект, който включва пътя чак до област Смолян, но и спряла първия етап на ремонта, който хората от години чакаха..

"Ей така с едно писмо месеци труд отиде на вятъра. Явно смятат да съборят държавата и да започват отначало т. нар “нови”, категорична е Каназирева.

#Дани Каназирева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »