ВИДЕО Борисов след разпита: Някой казал, че ще ям човешко месо! Измислици отпреди дузина години

ВИДЕО Борисов след разпита: Някой казал, че ще ям човешко месо! Измислици отпреди дузина години
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Бившият премиер Бойко Борисов бе приветстван с мощни скандирания „Бойко, Бойко“ след разпита в Главна дирекция „Национална полиция“. Според адвоката му Менко Менков лидерът на ГЕРБ е бил питан за „измислици отпреди 12-13 години“.

„Изключително професионално отношение на колегите вътре. За съжаление, и трите сигнала, за които давах сведения, са за това, че някой нещо чул, че някой, когато правил крос нещо говорил. Това са от 2009 до 2011 г. За заплаха, че някой ще го ям”, заяви в типично свойски неясен стил Борисов. Той трудно можеше да надвика своите фенове, които не оставиха журналистите да си свършат работата на спокойствие и бяха наобиколили своя идол.

Сред скандиращите „Бойко“, Радев=Сталин и „Победа“ са Станислав Недков-Стъки, Спас Гърневски, Георг Георгиев, Антон Тодоров и 100-ина фенове на премиера.

Всъщност, Novinite.bg научи, че разпитът не е бил дали Борисов щял да яде някого. Истината е, че бизнесмен наскоро е отишъл при Бойко Рашков и лично се е оплакал, че Борисов го е заплашил в прав текст, че близките му дори няма да разберат дали не ядат от неговото месо, ако продължава да създава проблеми. Случката се е състояла в институция и е имало свидетели, по думите на подалия сигнала. 

#Бойко Борисов #разпит

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »