Бурни реакции след новината за предсрочните избори (ОБЗОР)

Бурни реакции след новината за предсрочните избори (ОБЗОР)
A A+ A++ A

Не закъсняха реакциите на политическите сили след новината за предсрочния вот на 11 юли. Според БСП избори тогава биха довели до ниска избирателна активност. "Демократична България" пък видяха "попътен вятър" в датата. От „Има такъв народ" очакват сериозна избирателна активност, особено след промените в Изборния кодекс.

„Чудесна дата. Това беше една от датите на събитията на „Росенец”. Дължим на избирателите по-ясен отговор какво управление си представяме”, каза Христо Иванов, председател на ПГ на "Демократична България".

„Всичко зависи от избирателите и от приоритетите, които са си поставили – дали да отидат да гласуват или да отидат на море, дали ще се върнат българите от чужбина”, коментира Станислав Балабанов от "Има такъв народ".

„Зависи от избирателите, разбира се, от приоритетите, които са си поставили - дали да отидат на море и да не гласуват, или да не отидат на море и да гласуват, дали ще се върнат българите от чужбина”, коментира Арман Бабикян, „Изправи се! Мутри вън!”.

„Дата като всички останали други дати”, коментира Мустафа Карадайъ.

„Може да има малко по-ниска избирателна активност, защото знаете, че в началото на активния летен сезон хората си вземат отпуски, пътуват извън местата, в които живеят и гласуват, така че това е единствената опасност”, смята Христо Проданов от БСП.

„За нас датата 11 юли е също толкова удачна, колкото всяка друга дата. Мисля, че и за българските граждани, които гласуват, е ясно, че шоуто приключи, време е за носене на отговорност”, каза Десислава Атанасова от ГЕРБ.

#избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »