На изпроводяк: Борисов четка министрите си и обвинява опонентите в популизъм ВИДЕО

На изпроводяк: Борисов четка министрите си и обвинява опонентите в популизъм ВИДЕО
A A+ A++ A

Благодаря на министрите за направеното през изминалия мандат. Всички колеги работят до последния момент. През последните 4 години бяха реализирани много успешни политики във всички сфери. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов.

В здравеопазването бяха положени много усилия за борба с коронавируса. Имаме вече достатъчно налични ваксини и вярвам, че много скоро пандемията ще бъде преодоляна. Въпреки кризата не спряхме нито един от големите инфраструктурни обекти в страната.

Милиарди левове отпуснахме в социалната сфера. Повишихме пенсиите и 10 месеца подред предоставяхме в кризата по 50 лева на възрастните хора. Увеличихме двойно заплатите на учителите, много се направи за възнагражденията на военните и за обновяването на въоръжените сили.

За развитието на държавата е важно да има реални решения и предложения, с които занапред да се надгражда постигнатото. В настоящия момент от нашите опоненти виждам само популизъм.

Искат да им разясняват как се прави Планът за възстановяване, защото нямат свой и защото не знаят как да се направи. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов по време на заседание на Министерския съвет.

Припомняме, че депутатите искаха изслушване на премиера в Народното събрание за Плана за възстановяване, но до това така и не се стигна, след като премиерът излезе в отпуск, а след това престоя в болница заради скъсан менискус, който чудотворно бързо се възстановява.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"