Мария Бакалова удари конкуренцията в Земята с рокля на Луи Вюитон, но Оскарът отиде при корейка ВИДЕО

Мария Бакалова удари конкуренцията в Земята с рокля на Луи Вюитон, но Оскарът отиде при корейка ВИДЕО
A A+ A++ A

Прелестната бургазлийка Мария Бакалова не получи "Оскар" за най-добра актриса в поддържаща роля, Novinite.bg проследи събитието на живо. Победителка тази година е южнокорейската актриса Юн Ю-джун за участието си във филма "Минари”. Нашето момиче блестеше в бяла рокля на тузарската марка Луи Вюитон - с избора си на облекло със сигурност заби конкурентките си в земята.

Въпреки че не успя да се пребори за наградата българката беше оприличена на Мерилин Монро от Брад Пит, който й предрече блестяща бъдеща филмова кариера.

Победителката Юн Ю-джун е първата корейка, номинирана за актьорска награда от американската филмова академия. Тя почти се свлече на колене, след като беше обявена за победител в тази категория от Брад Пит.

"Г-н Пит, най-накрая ми е приятно да се запознаем", каза тя, предизвиквайки смях сред аудиторията. „Как мога да победя Глен Клоуз?“ добави тя.

Юн Ю-джун, която играе нечестиво любезната баба в сърцераздирателната история за южнокорейско семейство, което се премества да живее в Америка, заяви, че актьорите наистина са се почувствали сякаш са едно семейство, докато са снимали филма.

Бакалова бе номинирана за участието си в лентата на Саша Барън Коен - "Борат 2", където изигра ролята на Тутар Сагдиев - дъщеря на Борат. Бургазлийката беше номинирана редом до големи имена като Оливиа Колман, Глен Клоуз, Аманда Сийфрид и Юн Йо-Джонг.

#Мария Бакалова #Оскар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »