Абсурд в Добрич: Кой размени телата на двама покойници?

Абсурд в Добрич: Кой размени телата на двама покойници?
A A+ A++ A

Абсурден случай в Добрич. Семейство на починал мъж откри, че е погребало друг човек. Всичко това се е случило заради грешка в моргата на болницата и така семейството на мъжа се налага да изрови ковчега и да върне другия покойник обратно в болницата. Тялото на мъжа е било в затворен ковчег, а като причина за това се посочва, че той е починал от COVID- 19. 

 "За мен това е голямо престъпление. Искам да се даде гласност, да не страда и друг като мен. Баща ми беше приет в болница на 25 март. След по-малко от час ми казаха, че е починал от COVID-19. Той нямаше коронавирус. Единият му бъбрек не работеше, получил е някакъв пристъп, след което е получил инфаркт”, сподели синът на покойника Метин Ахмед.

Ковчегът е трябвало да бъде затворен заради мерките в страната. Ходжата обаче е заснел мъжа. Когато Метин вижда снимката, разбира, че всъщност не погребват баща му. Близките изравят ковчега и го връщат в болницата в Добрич.

„Тялото на баща ми беше намерено след три дни в град Балчик, благодарение на полицията и прокуратурата. В сряда с полицията отидохме в града и прибрах баща си", добавя Метин.

#Добрич

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от In Memoriam
Последно от In Memoriam

Всички новини от In Memoriam »