Шарън Стоун мушкала дядо си в ковчега, за да се увери, че е мъртъв и повече няма да я изнасилва

Шарън Стоун мушкала дядо си в ковчега, за да се увери, че е мъртъв и повече няма да я изнасилва
A A+ A++ A

Актрисата Шарън Стоун разкри, че тя и сестра й Кели са били насилвани сексуално като деца от дядо им и твърди, че баба им е улеснила това, като ги е заключвала всички заедно в една стая, пише bg-voice.com

63-годишната Стоун направи откровението в новата си мемоарна книга „The Beauty of Living Twice“.

Дядо й умира, когато актрисата е на 14. Разказва, че го е смушкала в ковчега, за да се увери, че той наистина е мъртъв.

Натиснах го с пръст и странното удовлетворение, че най-после беше мъртъв, ме удари като тон лед. Погледнах Кели и тя разбра: беше на 11 и всичко свърши“, разказа Стоун, която е израснала в Мидвил, Пенсилвания.

Като дете актрисата била изключително надарена и завършила втори клас, когато е била едва на пет.

Стоун разсъждава и върху инсулта, който е претърпяла, когато е била на 43 години, и за който казва, че почти я е убил. Тя споделя, че преживяването близо до смъртта я прави по-спокойна.

Актрисата описва, че докато е била в болницата, видяла трима приятели, които вече са били починали, и искали да бъде с тях, но тя отказвала, като вместо това се придържала към живота. Стоун е спасена с операция, продължила седем часа.

След това тя приема будизма. „Удивително е колко много човек научава, когато трябва. „Станах„ Miss Peace and F ***** g Quiet “, титла, която ценя много по-високо от Miss Crawford County“, написа тя.

Стоун пише в края на книгата си: „Научих се да виждам нещата по различен начин. Научих това от умирането, от живота и от това, което често ме наричат: „Последната жива филмова звезда “.

#Шарън Стоун

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »