Стефан Гамизов: Татяна Лолова не умря, а беше убита! Почина в ада с името Пирогов

Стефан Гамизов: Татяна Лолова не умря, а беше убита! Почина в ада с името Пирогов
A A+ A++ A

Популярният политически и енергиен анализатор Стефан Гамизов избухна във Фейсбук след кончината на великата Татяна Лолова. Той обвърза смъртта на актрисата с безумията около ваксинацията у нас и лично с действията на премиера Борисов.

ЕТО КАКВО СМЯТА СТЕФАН ГАМИЗОВ:

Фейсбук е пълен с “трогателни” писания за Татяна Лолова. Разбира се, повечето лицемерни, защото тази велика българска артистка не умря, а беше убита. Тя почина в ада на България сега с името “Пирогов” от COVID-19.

Защо е убита? Защото 3 месеца след наличието на 4 одобрени ваксини срещу COVID-19, да не си ваксинирал човек на 87 години, е убийство. Държавно убийство за което носи лична отговорност Бойко Борисов, който управлявайки като диктатор еднолично носи отговорност за решението България да е изключение от общата политика за ваксините на ЕС.

Вчера мъртвите от COVID - 19 бяха 169. Сред тях и Татяна Лолова. В умно управляваните демокрации уязвимите хора с болести и възрастните вече са ваксинирани. Затова и дневната смъртност в България е десетки пъти на глава на населението по-голяма спрямо тях.

Иначе за Бойко Борисов приоритет си остава слугуването на Путин, харченето от “наши” хора на европарите и бързото определяне преди изборите, къде и за какво ще се харчат 15 милиарда евро от Брюксел през следващите 7 години, като всичко да е предопределено преди изборите и резултатите от тях.

Какво значат някакви мъртви българи пред 15 милиарда евро за Борисов. Нищо! Точната дума е нищо! Крайна фаза на диктаторска делюзия в която диктаторите започват да ходят буквално по трупове!

#Стефан Гамизов #Татяна Лолова #Пирогов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »