Жената на Ваня Джаферович наруши мълчанието си след инцидента пред детска градина и повдигнатото обвинение

Жената на Ваня Джаферович наруши мълчанието си след инцидента пред детска градина и повдигнатото обвинение
A A+ A++ A

Преди малко повече от седмица съпругата на бившия футболист Ваня Джаферович - Евгения Джаферович, се оказа с повдигнато обвинение от прокуратурата след инцидент на пътя, в който избухва конфликт между нея и друга жена, която се оказа журналистка във вестник на Делян Пеевски.

Тогава, чрез пост във Фейсбук, другата участничка в инцидента - журналистката Наталия Радославова, бе споделила своята гледна точка за разигралата се драма в центъра на София.

Евгения Джаферович, която е известна риалити звезда и гримьор, не изказа пред медиите или в мрежата своята гледна точка за ситуацията. Само съпругът ѝ Ваня Джаферович сподели друга версия за случилото се и защити половинката си.

Въпреки различните гледни точки, ясно е, че в инцидента са били замесени Евгения Джаферович и Наталия Радославова, като децата на Жени, както и детето на Наталия са присъствали на неприятната сцена, разиграла се на пътя в центъра на София.

След като Радославова се обажда на полицията, криминалистите разпитват двете жени, Евгения е обвинена за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, но случаят все още се разследва.

Жени наруши мълчанието си по случая и преди часове публикува много обширен пост в своя официален Инстаграм профил, с който обяснява защо не коментира неприятния инцидент.

Ето какво написа Евгения Джаферович:

"Много от вас ме питат защо вече повече от седмица не вземам отношение по обвиненията, които се изсипаха върху мен от страна на една дама; през това време много нейни колеги, представители на уважавани медии, се свързаха с мен за мнение или коментар, но и на тях отговарям едно и също - моето предпочитание, както и това на адвокатите ми, е да не се пречи на разследването, което в крайна сметка да установи кой е крив и кой - прав.

Искам обаче да се знае, че мълчанието не е признак на съгласие, нито пък опит да се снижа, потуля или скрия. Напротив - наясно съм, че преекспонирането на ситуацията и доста спорните твърдения, изнесени в публичното пространство, очернят мен и вредят на семейството ми, затова и искам извинение, но само от децата си, задето станаха неволни свидетели на грозни атаки срещу майка им.

Благодаря на всички, които ме подкрепиха; на онези, които побързаха да ме обвинят, ще кажа единствено, че човек няма право да съди, преди да е наясно с всички гледни точки върху ситуацията. Една гледна точка и едно мнение не означават истина.

Ще дойде момент, в който ще разкажа всичко. Ще го направя пред медия, която не си е позволила да спекулира и да издава присъди без време и доказателства. Дотогава ще продължавам да съдействам на разследването и ще продължавам да вярвам в справедливостта, на която уча и децата си.

Приятен ден. Усмихвайте се!"

#ваня джаферович #евгения джаферович

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »