Стефан Гамизов: Управляващите нарочно развихриха заразата, за да затворят страната преди вота и да гушнат пак милиардите

Стефан Гамизов: Управляващите нарочно развихриха заразата, за да затворят страната преди вота и да гушнат пак милиардите
A A+ A++ A

Политическият анализатор и енергиен експерт - Стефан Гамизов, реагира остро на очакваното затягане на корона мерките, което може да бъде обявено след по-малко от 2 часа, когато започва брифингът на националния оперативен щаб за борба срещу коронавируса. Според Гамизов предстоящият локдаун е замислен от управляващите, така че да стресне хората и възможно най-малко гласоподаватели да идат до урните на 4 април, когато е парламентарният вот у нас. Нещо повече - по думите му властимащите нарочно са завихрили пандемията, за да има повече болни.

ЕТО КАКВО СМЯТА ПО ТЕМАТА СТЕФАН ГАМИЗОВ:

Най-често чуваната дума е “локдаун”. Българската версия на Призрака и Мрака в лицето на Манекена и Простака, садистично “отвориха” държавата, за да развихрят пандемията за 2-3 седмици и после... “локдаун” преди изборите, хората под ключ да не мислят много за башибозука, после ниска избирателна активност и милиардите пак са наши.

Когато те сполети такова садистично и невъобразимо зло, каквото е управлението на Борисов, човек не е подготвен да възприеме реалността. Човешкият мозък обичайно не е на психопат и има всякакви механизми да удържа човек от зло поведение. Това е причината и българите сега да са в някакво отричане на случващото се около тях.

- Диктатура? Как? Ние сме в ЕС и НАТО!

- Садистичен диктатор? Не е рaзстрелял никой и няма концлагери! Само съм беден, децата избягаха и чакам да умра без всякаква грижа.

- Цензура? Нали всеки си говори, каквото иска. Наистина ли има цензура?

- Борисов е слуга на Путин? Ама нали купихме американски самолети!

- Няма ваксини? Никъде няма ваксини! Чух го по телевизията! Същата по която “няма” цензура и пропаганда.

Ако някой не е разбрал, пак ще повторя за кой ли път, че България при Борисов е африканска диктатура и мащабите на разрухата в държавата са толкова по-големи, че дори са невъобразими, макар все още да се крият успешно с нагла репресия, пропаганда и цензура. Не могат да скрият само смъртта от COVID-19, садистичното ползване на пандемията да запазят диктатурата и колко са арогатно нагли и некадърни!

#Стефан Гамизов #локдаун

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »