Ограничения за движение в центъра на София заради 3 март още от днес

Ограничения за движение в центъра на София заради 3 март още от днес
iNews
A A+ A++ A

Предвидените събития, с които ще честваме Националния празник - 3 март, налагат промени в движението в центъра на столицата още във вторник, 2 март.

От 14:00 часа на 2 март до 08:00 часа на 3 март се забранява престоят и паркирането на северозападната част от паркинга на пл. „Св. Александър Невски“ между ул. „Оборище“ и ул. „11 август“;

От 08:00 часа до 12:30 часа на 3 март се забранява престоят и паркирането както следва:

- северозападната дъга на паркинга на пл. „Св. Александър Невски“ между ул. „Оборище“ и ул. „11-ти август“;
- по ул. „Оборище” между пл. „Св. Александър Невски“ и ул. „Г.С. Раковски”;
- по ул. „11-ти август” между бул. „Княз Ал. Дондуков” и пл. „Св. Ал. Невски”;
- по ул. „15-ти ноември” между бул. „Цар Освободител” и пл. „Св. Ал. Невски”

- на пл. „Николай Гяуров“.

От 14:00 до 20:00часа на 3 март няма да може да се спира на пл. „Народно събрание“; югоизточната и югозападната част на пл. „Св. Александър Невски“ и в участъка зад храм-паметник „Александър Невски“.

Забранява се влизането на пътни превозни средства, както следва:

От 09:00 до 12:00 часа на 3 март по ул. „Оборище“ между ул. „Г.С.Раковски“ и бул. „Васил Левски“; по ул. „Московска“ между ул. „Г.С.Раковски“ и бул. „Васил Левски“; по ул. „15-ти ноември“; по ул. „11-ти август“ между ул. „Оборище“ и ул. „Московска“; по ул. „Париж“ между ул. „Врабча“ и ул. „Московска“; по ул. „Г.С.Раковски“ между бул. „Цар Освободител“ и бул. „Княз Ал. Дондуков“, при навлизане и изтегляне на блоковете.

Няма да се пускат автомобили от 11:30 до 12:30 часа на 3 март по ул. „Леге“ между бул. „Цар Освободител“ и ул. „Съборна“.

Коли няма да влизат от 14:00 до 20:00 часа на 3 март, както следва: по бул. „Цар Освободител“ между бул. „Васил Левски“ и ул. „Г.С.Раковски“; по ул. „15-ти ноември“; по ул. „Цар Шишман“ между ул. „Аксаков“ и бул. „Цар Освободител“; по ул. „Аксаков „ между бул. „Васил Левски“ и ул. „Цар Шишман“; по ул. „6-ти септември“ между бул. „Цар Освободител“ и ул. „Аксаков“.

Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява охрана, постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за горепосочените време и места.

#национален празник #3 март #София #ограничения #движение #паркиране

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »