Лолита Османова се озовала в кревата на Григор по изключително странен начин

Лолита Османова се озовала в кревата на Григор по изключително странен начин
A A+ A++ A

Григор Димитров и Лолита от известно време не крият връзката си и демонстрират любовните си чувства. Двамата са една от най-харесваните двойки в социалните мрежи, а популярността им расте с всеки изминал ден.

Много хора си задават въпроса как са се свалили и кой е предприел първата стъпка. "Блиц" твърди, че рускинята отдавна харесвала Гришо, но не смеела да направи така важната крачка, притеснявайки се от реакцията му.

Двамата се засекли за първи път в кафене в Монте Карло, където стоели на различни маси. Гришо пиел кафе с приятел, а Лолита с някаква своя дружка.

Когато рускинята си тръгнала, Григор забелязал, че е забравила на масата слънчевите си очила. Станал, взел ги, а само след няколко минути Лолита се върнала, за да си потърси изгубената вещ.

Най-добрият български тенисист размахал очилата, показвайки на блондинка, че с в него. И така бил даден старт на запознанството им. Впоследствие те започнали да се виждат и чуват по телефона, а накрая приятелството им прераснало в любов.

„От едни забравени очила се стигна до страст между двамата. Лолита първа харесала Гришо поради простата причина, че той е много популярен. Тя също, разбира се, но при Григор мащабността на славата му е в пъти по-голяма".

"Знаете, че двамата живеят в Монте Карло, а градът не е огромен, така че е нормално един ден да се засекат някъде. Какво и станало във въпросното кафене“, коментират близки до хасковлията.

#Григор Димитров #Лолита Османова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови предсрочни избори