Сидеров за Каракачанов: Превърна министерството на отбраната в агенция за недвижими имоти

Сидеров за Каракачанов: Превърна министерството на отбраната в агенция за недвижими имоти
A A+ A++ A

Когато през 2016 година формирах тази коалиция, защото аз бях създател и мотор тогава, за да издигнем Каракачанов на президентски избори и да вземем трето място, което той и в най-добрите си сънища не е мечтал, тогава хората искаха това обединение. В последствие станахме трета политическа сила. Това обясни председателят на ПП „АТАКА“ Волен Сидеров пред БНТ.

Станах неудобен на моите партньори (бел. ред. – ВМРО и НФСБ), тъй като започнах да им посочвам, че не управляват правилно, добави той.

Сидеров уточни, че не е искал нито един от членовете на коалицията да участва в правителството, но Каракачанов и Симеонов са станали вицепремиери.

„Каракачанов превърна Министерството на отбраната в агенция за недвижими имоти. Той ги продава под предлог, че било скъпо да се поддържат. В същото време даваме 3 милиарда за рисунки на самолети“, категоричен е той, допълвайки, че като част от НАТО САЩ са могли да ни подарят изтребители, както са сторили и с Египет и Индонезия.

Според него Валери Симеонов е станал зам.-председател на Народното събрание след серия от гафове в изпълнителната власт.

#Волен Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »