Газещият мерките Милко Калайджиев - неуспял кмет от ДПС, който си построи къща за гости с евросубсидии

Газещият мерките Милко Калайджиев - неуспял кмет от ДПС, който си построи къща за гости с евросубсидии
A A+ A++ A

Известният журналист Атанас Чобанов припомни интересни факти около чалга законодтеля Милко Калайджиев, който преди 3 дни де замеси в голям скандал, след като невъзмутимо пя на купон в р-т "Рибарника" в Пловдив пред 70-80 човека. Газейки нагло противоепидемичните мерки, а после пробвайки да намери глупаво извинение, чалгарят от Свиленград само влоши ситуацията. И съвсем нормално не закъсняха разследванията по темата. 

Атанас Чобанов публикува скрийншот, в който се вижда, че баровската кръчма под тепетата получава помощи от държавата, защото е хлопнала кепенци по време на корона кризата. Това обаче не пречи на собственика Димитър Тодоринов да събира персонала и готвачите, да кани Милко Калайджиев и много гости и да празнува рожден ден в заведението.

ЕТО КАКВО НАПИСА ПО ТЕМАТА АТАНАС ЧОБАНОВ:

Неуспелият кандидат кмет на ДПС Милко Калайджиев си построи „къща за гости” с евросубсидия. Тези дни наруши и противоепидемичните мерки, като отиде да пее на „приятел” в заведение, което получава коронасубсидии за персонал уж в неплатен отпуск по мярка „Запази ме”. Сумата не е обявена, но фирмата е в списъка за сайта на Агенция по заетостта.

#Милко Калайджиев #кръчма #противоепидемични мерки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"