Три ареста в Панагюрище за побой над мъж

Три ареста в Панагюрище за побой над мъж
МВР
A A+ A++ A

Трима са задържани заради нанесен побой над мъж в Панагюрище. Сигнал за случая бил подаден вчера около 17:00 часа от МБАЛ-Пазарджик, предаде БНТ.

Лекарите съобщили, че в спешното отделение е приет 46-годишен жител на Панагюрище. Той бил с повърхностни наранявания и с комоцио, които по първоначални данни са му нанесени в резултат на побой.

За изясняване на случая незабавно били ангажирани служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик, както и криминалисти от полицейските управления в Панагюрище и Пазарджик. За случая била уведомена и Районната прокуратура в Пазарджик.

По време на разследването било установено, че на улица в средногорския град пострадалият бил нападнат от няколко мъже, които му нанесли побой.

При проведените оперативно-издирвателни действия от екипи на полицейско управление в Панагюрище са засечени 35-годишен жител на село Оборище и двама столичани на 39 и 52 години. По време на задържането у 35-годишния е открит и незаконно притежаван 9-милиметров боен пистолет „Браунинг“ с боеприпаси в него.

Тримата са отведени в ареста на РУ-Панагюрище и задържани за срок от 24 часа. Продължават действията по разследване под наблюдението на прокуратурата в Пазарджик, водят се две досъдебни производства.

 

#Панагюрище #побой #полиция #арести #незаконен пистолет #болница

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »