Сузанита на 18: Вече съм легална!

Сузанита на 18: Вече съм легална!
A A+ A++ A

Сузанита Мурад се съблече по бански и излезе на ски пистата в зимен наш курорт. С провокативна снимка насред снега тя отбеляза  своето пълнолетие и натрупа над 21 хиляди лайка и множество пожелания. 

Пандемията развали плановете и за щуро парти по повод 18-ия и рожден ден, но пък за сметка на това пловдивчанката реши да поглези сетивата си и се отдаде на СПА почивка и релакс, допълнени с големи дози червено вино. 

Щерката на Орхан Мурад не пропусна да благодари за всички своите приятели и фенове, които са и изпратили своите пожелания и написа:

"Благодаря ви много за страхотните пожелания!! Пожелавам ви да бъдете живи и здрави, много усмихнати и много щастливи.За съжаление обстановката не позволява големи щури партита, иначе знаете, че цяла България щеше да чете утре сутрин какво се е случило. Ще оставим щурото парти за догодина.
Със сигурност ще се постарая да го отпразнуваме всички заедно (правилото : колкото по-късно - толкова по-мръсно ще важи)
Обичам ви, пазете се! И какво да кажа повече... вече наистина няма какво да ме спре! 2021 ще бъде страхотна година за всички нас!! Вярвам в това. Хайде наздраве!!!" - гласи текста към публикацията на Сузанита в мрежата.

В момента Сузанита отново е на крилете на любовта и има човек до себе си, но кой е той тя все още пази в тайна от публичното пространство. Знае се само, че тайнственият мачо е фен на татуировките, а това стана ясно от стори, което скандалната певица си беше публикувала наскоро. 

 

#сузанита

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »