Илиан Василев: ЛъжеБойко надмина даже Пинокио по арогантни лъжи за азерския газ (ТАБЛИЦА)

Илиан Василев: ЛъжеБойко надмина даже Пинокио по арогантни лъжи за азерския газ (ТАБЛИЦА)
A A+ A++ A

Бившият ни посланик в Русия - Илиан Василев, е сред хората у нас, които са на "ти" с енергийните въпроси. Анализаторът е известен с позициите си срещу настоящата власт и сега удари по тема, с която премиера Бойко Борисов се гордее най-много. А именно - диверсификацията на газовите доставки, която по думите на министър-председателя в България от 1 януари е факт. Василев обаче вади данни, че това са лъжи, които бият всякакви рекорди и нарича премира Лъже Бойко, който слага в малкия си джоб Пинокио. Обвинява го и в предателство на ЕС и НАТО.

ВИЖТЕ КАКВО НАПИСА ВЪВ ФЕЙСА ИЛИАН ВАСИЛЕВ: 

Гледайте видеото с арогантни лъжи от Борисов, Малинов, Павлов, че сме започнали от 31 декември 2020 година да внасяме азерски газ. Това са техни данни, знаят ги и лъжат безочливо.

Вече писах още на същия ден, че по степен на грубост и откровеност тези лъжи бият всякакви рекорди.

А това по долу е от страницата на Булгартрансгаз данни за физическия поток вход в нашата система от Гърция. Вижте в червено - от 1 януари до 8 януари т.г. НЯМА внесен нито един кубически метър азерски и всякакъв друг газ.

ЛъжеБойко, баш експерт на република. Пинокио ряпа да яде. Дори разиграха сценката, как именно благодарение на вноса на азерски газ, тоест на "диверсификация" ще паднат цените на газа в България.

Според вас, дали медиите ще отразят тази груба лъжа на премиера, с която се опитваше да покрие новината за началото на транзита на руски газ през България за Сърбия по Турски поток?! Най-голямото геостратегическо предателство към НАТО и ЕС на Борисов.

Другата "новина", която единствено може да съчетае "покупка" на азерски газ и неговото невлизане в България е този газ да се препродава от Булгаргаз и да отива към Италия. За да се запази тоталния монопол на Газекспорт.

#Бойко Борисов #Илиан Василев #газ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »