Секс труженичките с нова мода: Еро масажи по домовете! Дамите също тъсят хепиенд

Секс труженичките с нова мода: Еро масажи по домовете! Дамите също тъсят хепиенд
A A+ A++ A

Световната пандемия не спира да развива проявите на гъвкавост и изобретателност при предприемчивите люде. Фетишите набраха скорост в изолацията, в сайтовете за продажба в нета пък се появиха какви ли не интересни стоки, свързани с борбата с вируса - от лечебни лепенки до предпазващи прахосмукачки.

Справка на в-к "Марица" показа, че пазарът на жива плът и масажи също се е видоизменил с цел хем да оцелее, хем да задоволи все по-странните желания на клиентите, събудени от дългия престой между четирите стени вкъщи.

В интернет пространството буквално прелива от обяви за масажи с щастлив край в Пловдив и региона с нова екстра - посещение в дома на палавника. Масово пловдивчани се възползват от тази услуга, която е и

перфектно прикритие и за дамите, замесени в нелегалния еротичен бизнес,

съобщават запознати.

Надпреварата между дамите, предлагащи освобождаване и сладко облекчение, е ожесточена. Изкушават с всевъзможни екстри, с по-ниски цени, с намесата на секс играчки, дори с празнични промоции. 

„Ела при мен да се потопим в магията на еротичните масажи, топлата вода, чаша вино или уиски с пура и само нашите влажни тела. Докосни се до мен, а аз ще изпълня и най-съкровените ти желания. В еротична и приятна обстановка ще погаля сетивата ти и ще те доведа до върховен екстаз“ - така започва една от обявите за еротичен масаж от фина пловдивчанка.

Богинята на щастливия край,

както сама се нарича, предлага Нуру масаж - с женско голо тяло, масаж тяло в тяло, масаж на простатата, както и масаж за двойки, търсещи адреналин и по-различни взаимни усещания. В ценоразписа влизат и фетиши - писинг, фуут фетиш с голям асортимент от еротични чорапи или с боси крака, ролеви игри, еротично шоу, взаимен душ, гъделичкане, строга господарка и други възбуждащи игри.

Сред хитовите обяви е и освобождаващ масаж с гърди,

който сваля напрежението и довежда до щастлив край, само за 30 лв.  Девойки предлагат освобождаващ масаж с ръка за 20 лв., както и отпускане на напрежението „по френски“ за 35 лв.

Цената за класическо мачкане с щастлив край върви между 40 и 60 лв. за половин час, между 80 и 120 лв. за цял час, отделните екстри вдигат цената с по около 20-30 лв. За по-екстравагантните освобождавания палавият клиент трябва да се бръкне повече. Предлагат се и масажи от две или три жени едновременно, като цената е 150 лв. за час.  Услугата се котира като „масаж с 4 или 6 ръце“.

За пловдивчаните с дебели портфейли се предлагат ВИП и РОЯЛ пакети с пълна програма за по 200-260 лв.

Има промоции и по-ниски цени, ако доведеш приятел, с когото заедно да стигнете до щастливия край.

Например РОЯЛ пакет за един мераклия в рамките на час струва 200 лв., като в него влиза Роял масаж, тяло в тяло, душ коктейл и любимата поза 69.

Делукс пакет за приятели пък предлага изкушение с две масажистки, които се сменят по средата на масажа по еротично бельо, голи или смесено. Самият масаж е от три или четири вида масаж в зависимост от времетраенето, а бонусът е освобождаване с гърди или с френска. Цената за приятелското свършване е 260 лв. за час. 

Роял пакет за двама включва Роял масаж + тяло в тяло + душ коктейл + поза 69, като портфейлът ще олекне с 350 лв. за час удоволствие. Самозваните масажистки предупреждават, че този "кралски" пакет няма как да се изпълни едновременно и ще се наложи да бъдат един след друг.

Сред отделните екстри, които предлагат масажистките, са още свършване по турски, френска със или без презерватив, лизане плюс ръчно стимулиране, дори стриптийз шоу преди същинската магия на щастливия край. Всяка екстра обаче набъбва сметката допълнително. 

Трябва да се отбележи, че в повечето от обявите

не е включена цената за транспорт до домашния адрес на мераклията.

Тоест цената ще се вдигне с около 20 лв., с които ще се осигури превоз на масажистката с такси в двете посоки.

Броят на палавниците в Пловдив и региона, желаещи щастлив край, се е увеличил почти три пъти за месеците от април до средата на декември, твърдят наши източници. 

Ако не вдигам телефона, значи работя!

Сред обявите за палавници в нета има и такива, чрез които травестити също предлагат "масажистките" си умения. По информация на посветени, услугите им се търсели изключително рядко, но пък им се плащало добре за щастлив край. 

Цените за вълшебните ръце на травеститите не са високи, но пък те са търсени от по-заможни господа, които, ако са доволни, оставят и солиден бакшиш.  

"Предлагам пълна програма. Момче съм на 25 г. с руса перука и еротични дрехи. Реална съм и чакам да се забавляваме. Пасивна съм, но мога да бъда и активна. Цената е 20 лв. за 30 мин. или 30 лв. за 1 час. Ако не вдигам телефона, значи работя!", гласи една от обявите на травестит от Пловдив, предлагащ уменията си.

В друга от обявите се предлага обслужване от двама травестити, като цената е 70 лв. за час. "Щастливият" пакет включва масаж с четири ръце и френска, а последното изречение от обявата звучи обнадеждаващо: "Няма ограничение на свършванията в рамките на час!". 

И дамите търсят хепиенд

Въпреки че мъжете са основните клиенти на щастливите масажи, дамите също прибягват до подобни специални услуги.  

Десетки са представителите на силния пол, които изкушават жените с обяви за незабравими усещания.

"Масажът започва с релаксиращи похвати на цялото тяло и завършва с много нежност и внимание на определени зони, за да изпитате върховни удоволствия! При желание е възможно и френски масаж, който е включен в цената", рекламира се масажист, който таксува по 50 лв. за час. 

За палавничките се предлага и синхронен масаж на четири ръце от двама мъже. Тук цената на щастливия край е малко по-висока - 90 лв. за час. 

Запознати твърдят, че дамите са луди по скуирт-масажа, който върви по 100 лв. за половин час. При него дамата ляга удобно, а опитният масажист я довежда до хепиенд с ръка, стимулирайки G-точката.

"Не се колебайте и опитайте фонтана на щастието. Предлагам и фистинг",  гласи най-желаната обява.

#секс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »