"Дейли Мирър" за предсказанията на Ванга: Дракон ще завладее планетата през 2021 г

"Дейли Мирър" за предсказанията на Ванга: Дракон ще завладее планетата през 2021 г
A A+ A++ A

Дракон ще завладее планетата през 2021 г., а светът ще свърши през 5079 г. Това била предсказала Ванга според "Дейли Мирър", цитирани от "България днес". Британските таблоиди напоследък отделят доста внимание на българската пророчица. Приписват й, че предсказала взривяването на световния търговски център в Ню Йорк на 11 септември 2001 г. и Брекзит години преди смъртта си. Знаела също за разпадането на Съветския съюз, смъртта на принцеса Даяна, трагедията в Чернобил. 85% от предсказанията й се сбъдват, пише вестникът. Сега "Дейли Мирър" е изредил куп нови предсказания.

Дракон ще завладее планетата през 2021 г., а светът ще свърши през 5079 г. Това била предсказала Ванга според "Дейли Мирър". Британските таблоиди напоследък отделят доста внимание на българската пророчица. Приписват й, че предсказала взривяването на световния търговски център в Ню Йорк на 11 септември 2001 г. и Брекзит години преди смъртта си.

Знаела също за разпадането на Съветския съюз, смъртта на принцеса Даяна, трагедията в Чернобил. 85% от предсказанията й се сбъдват, пише вестникът. Сега "Дейли Мирър" е изредил куп нови предсказания.

Пророчицата предвидила, че ще спре производството на петрол и земята ще си почине. Влаковете ще летят, използвайки слънчевата светлина. Най-странното й предсказание, според "Мирър", е че "силен дракон ще завладее човечеството. "Трите гиганта ще се обединят.

Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и много нули" Тълкувателите смятат, че драконът е Китай. Трите гиганта са Русия, Индия и Китай, а парите са банкнотите от 100 юана и 5000 рубли, които са червени

#Ванга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"