Андреа плътно до Кубрат в Лондон, ще бъде до него и по време на големия бой

Андреа плътно до Кубрат в Лондон, ще бъде до него и по време на големия бой
A A+ A++ A

Тунингованата певица Андреа ще е до Кубрат Пулев по време на най-важния мач в кариерата му. В събота вечерта Кобрата излиза срещу Антъни Джошуа за световната титла по бокс в тежка категория. 

Сблъсъкът в Лондон ще е пред едва около 1000 зрители, а сред от тях ще е и бившата любима на боксьора ни. Нещо повече - певицата ще бъде до Кубрат по време на целия му престой в Лондон. Тя замина за английската столица заедно с него. Русокоската сама се изаде, качвайки стори в Instagram от самолета.

"Тръгваме", бе текстът към краткото клипче. 

При пристигането им в хотела, целият щаб на Кобрата бе тестван за COVID-19, а от резултатите стана ясно, че всички са отрицателни и подготовката за голямата вечер може да продължи по план. 

До момента Андреа не е била на нито един мач на Кубрат извън България. Певицата неведнъж е споделяла, че изживява тежко мачовете на Кубрат и затова предочита да ги гледа сама у дома. Този път обаче тя ще е до него за най-важния му двубой. Най-важен, защото победа го изстрелва с орботата на великите в този спорт, а евентуална загуба - ще сложи край на мечтата му за боксовия връх, а вероятно и на кариерата му като цяло.

#Кубрат Пулев #Андреа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »