ГД БОЕЦ с разкрития за Гешев

ГД БОЕЦ с разкрития за Гешев
A A+ A++ A

След година и половина борба и две спечелени съдебни битки, вчера БОЕЦ извоювахме и получихме поредната порция информация от СГП за "дейността" на Гешев. Получените документи имат изключително важна стойност и затова определяме спечелването на тази битка и получаването им, като важна победа. Разкриваме съзнателно и старателно укриваната информация и разбиваме омертата на прокуратурата за позора и лъжите на Гешев. Това написаха от гражданското движение БОЕЦ.

"Доказваме с официални документи и факти, че "данните за постиженията на Иван Гешев" от Атестационната комисия към ВСС, както и от самият него по време на изслушването му, като единствен кандидат за главен прокурор са лъжи. Целта е била Висшият съдебен съвет и българското общество да бъдат заблудени за качествата на кандидата Гешев и той да бъде избран за главен прокурор. Подобен скандал няма аналог в съдебната история на България и потвърждава нашата позиция, че процедурата по избор за главен прокурор в България през 2019г. е опорочена и манипулирана", написаха още от движението.

"В поредица от материали ще публикуваме данните, като ще докажем и разобличим всички лъжи на Иван Гешев. Освен избранник на Пеевски, Борисов и мафията, Гешев се оказа и обикновена калинка. Изборът му е компрометиран заради фалшифицираните данни за неговите "успехи", пишат от БОЕЦ

#Гешев #Гешев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »