Слави към Каракачанов: Ще стреляш по протестиращите или ще ги опикаеш? Не си страшен, смешен си!

Слави към Каракачанов: Ще стреляш по протестиращите или ще ги опикаеш? Не си страшен, смешен си!
A A+ A++ A

Слави Трифонов реагира, след като научи за коментара на военния министър Красимир Каракачанов относно грозните сцени пред централата на ВМРО, когато евродепутатът от партията Ангел Джамбазки си позволи да цели протестиращи с бомбички и вода. Каракачанов обяви, че протестиращите са извадили късмет, че самият той не е бил на мястото, защото "нямало да има само водни струи, а и друго".

ЕТО КАКВО МИСЛИ ПО ТЕМАТА ЛИДЕРЪТ НА "ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА":

По повод на протеста пред централата на ВМРО, министърът на отбраната Красимир Каракачанов каза пред медиите следното за протестиращите: „Имат късмет, че не съм бил там, нямаше да има само водни струи.“

Не знам за протестиращите, обаче аз така се изплаших. Цяла нощ не съм спал. Сънувам Красимир Каракачанов във военна униформа и умирам от страх. И какво щеше да направиш, ако беше там, бе Каракачанов? Щеше да стреляш ли? Да ги опикаеш ли? Или щеше да хвърлиш Ангел Джамбазки върху тях?

И ти Каракачанов си се самозабравил тотално като твоя началник. Вие абсолютно сте забравили къде се намирате. Какво точно работите. За кого работите. И на кого трябва да служите.

Виж какво - не си страшен. Смешен си!

И ще ти цитирам един от гостите в моята работа, който каза нещо много умно. Което не знам дали ти ще го разбереш, но ще ти го кажа – „Kато се качваш нагоре по стълбицата казвай „добър ден“, щото като слизаш не знаеш кого ще срещнеш…“

#Слави Трифонов #Красимир Каракачанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »