Боят Джошуа-Пулев ще бъде изместен в нова зала пред 1000 зрители

Боят Джошуа-Пулев ще бъде изместен в нова зала пред 1000 зрители
A A+ A++ A

Дългоочакваният бой на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа може да бъде изместен. Това твърди Еди Хърн пред Дейли мейл. Първоначално битката за титлите на Джошуа във версии WBA, WBO и IFB трябваше да се проведе през лятото на новия стадион на Тотнъм. На този етап мачът е насрочен за 12 декември в зала "О2 Арена" в Лондон, а това води до сериозни финансови загуби. Сега излезе нова възможност мачът да се проведе в далеч по-малката зала "Уембли Арена".

Разликата между двете зали е около 7500 зрители. "О2 Арена" е с капацитет от 20 000 зрители, докато "Уембли Арена" е с капацитет 12 500 посетители. Плановете бяха в по-голямата зала да бъдат допуснати 4000 човека.

Проблемът е, че във Великобритания бе наложен нов локдаун и в момента текат  преговори между Еди Хърн и британското министерство на спорта за преместването на мача и на него да бъдат допуснати 1000 зрители. 

"Изглежда мачът ще е на "Уембли Арена". Спряхме се на това решение заради втория локдаун в страната, който промени много планове. Надяваме се да ни позволят да пуснем 1000 човека в залата. Водим преговори с министерството. Антъни Джошуа вече няма търпение. Той е готов за мача", обяви Еди Хърн пред Дейли Мейл.

#Кубрат Пулев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »