Лидерът на БОЕЦ: Плащаме, че не свалихме от власт този страхливец с десетки човешки животи на ден и хиляди заразени

Лидерът на БОЕЦ: Плащаме, че не свалихме от власт този страхливец с десетки човешки животи на ден и хиляди заразени
A A+ A++ A

Лидерът на организацията БОЕЦ - Георги Георгиев, написа остър пост, в който се самокритикува, че досега премиерът Борисов не е бил бутнат от власт. Ето какво смята по въпроса един от водачите на уличните вълнения срещу властта и главния прокурор Иван Гешев:

Спомних си един стар филм, хорър комедия. Възрастен немски граф и слугата му обикалят из подземията на замъка и стигат до една врата зад коятъо се чуват ужасни звуци. Слугата със свещ в ръка се обръща към графа "Господарю, тук е опасно, минете пръв!"

Точно на този слуга ми заприлича Борисов. Скрит, като плъх в дупката си призовава всички да излязат на първа линия в битката срещу вируса. Самият той половин година трепереше и единствената му мисъл бе да запази прогнилата си власт. Половин година, в която ревеше как едни гадове искат да му вземат властта. Половин година раздаване на милиони през прозореца на джипката. Половин година загубено време. Сега не чувам Буда да се хвали как Меркел, или Макрон му завиждат за мерките. Сега плащаме за това, че не свалихме от власт този страхливец с десетки човешки животи на ден и хиляди заразени. Да удавиш цялата страна в мрака на заразата, за да запазиш властта си не е спасение, а геноцид.
Борисов трябва да бъде свален от власт и да плаща заедно с Гешев, Пеевски и бандата им за всички извършени престъпления. БОЕЦ водим тази битка.
Продължаваме.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

#боец #Георги Георгиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »