Бабаит преби охранител в най-голямата болница в Южна България

Бабаит преби охранител в най-голямата болница в Южна България
A A+ A++ A

Агресивен мъж нападна охранител в пловдивска болница, а причината – епидемичните мерки срещу разпространението на коронавируса. Екшънът се е разиграл преди ден в Спешното на УМБАЛ „Пловдив”.

Пловдивчанинът се опитал да влезе в болницата през Спешния сектор. Още на вратата той е бил посрещнат от охранител, който му обяснил, че няма как да го пусне, имайки предвид COVID ситуацията и затегнатите мерки.

Мъжът обаче настоял да мине, тъй като трябвало да стигне до регистратурата, а много бързал и не искал да заобикаля цялата болница, за да влезе през централния вход. Още веднъж той получил отказ от страна на гарда пред Спешното. Пловдивчанинът отказал и да бъде проверен.

Разразил се скандал, който прераснал и до физическа саморазправа. Настойчивият мъж ударил с юмрук охранителя в лицето. Последният веднага подал сигнал до полицията и това още повече ядосало пловдивчанина. Бабаитът се засилил и ударил още два пъти гарда в лицето.

След побоя нападателят избягал. На място се отзовал патрул от Трето районно. След обяснения на пострадалия и преглед на камерите, служителите на реда установили гневния пловдивчанин. Това бил 59-годишен, криминално проявен.

Само за няколко часа нападателят бил открит и арестуван. Срещу него е започнало производство.

#Свети Георги #болница #побой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »