Местят боя на 12 декември между Кобрата и Джошуа извън Англия

Местят боя на 12 декември между Кобрата и Джошуа извън Англия
A A+ A++ A

Големият мач между световния шампион на WBA, WBО, IBF и IBO Антъни Джошуа и Кубрат Пулев може да бъде преместен извън Англия  заради новите ограничения във Великобритания в борбата срещу разпространението на COVID-19. Това обяви промоутърът Еди Хърн, цитиран от TheSun. Той се надяваше мачът на 12 декември да се играе пред малка публика в лондонската зала “О2 Арена”, но след обявяването на национална карантина той призна, че е много вероятно да се премине към резервния вариант.

"Ще се опитаме да присъстват фенове, което означава, че мачът може да се премести в чужбина", обяви Хърн след победата на Александър Усик над Дерек Чироса в събота вечер. Една от причината е очакваната загуба за шампиона от продажбата на билети в размер на 8 милиона паунда.

"Проблемът е, че никой в Англия не може да гарантира, че през декември ще бъдат допуснати зрители на спортни прояви. Да не говорим за януари или февруари. Хората със сигурност няма да си купят билети за събитие през април и май, тъй като не се знае какво ще бъде отворено и какво ще бъде позволено", допълни британският промоутър.

#Кубрат Пулев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"