Борисов с нова изцепка:С цялото ми уважение към младите и тези, които не ни харесват - и ние не харесваме тях

Борисов с нова изцепка:С цялото ми уважение към младите и тези, които не ни харесват - и ние не харесваме тях
A A+ A++ A

Понеже с цялото си уважение към младите и хората, които със сигурност не ни харесват, ние не харесваме тях, иначе щяхме да сме една партия. Едно време имаше БКП и един Отечествен фронт. Толкоз. Сега много партии, защото хората са по-умни, по-интелигентни, могат да намират това, което им е най-интересно, или което да ги представлява. Затова са повече партиите. Едни харесват нас, други харесват други. И накрая демокрацията казва как се прави правителство. Това коментира Бойко Борисов на вчерашното заседание на Министерски съвет.

Припомняме, че вчера премиерът критикува президентът Румен Радев, че не е под карантина, а той пък му отвърна с нападки за оставката на шефа на столичната РЗИ д-р Данчо Пенчев.

Той изтъкна, че всички негови министри си спазват карантината, защото не са "богопомазани като президента Радев". 

"Да му дават един ден карантина, сякаш е извънземен, затова се разделихме с шефа на РЗИ. Очаквам, след като ВВС пламна, сега и сухопътните войски да бъдат приземени с тези глупости, които правят. Това е разликата между Европа и България. Законът е само за тези, които не харесваш. Затова в Брюксел говорят за борба с корупцията по високите етажи. С тези, които се имат за недосегаеми, че могат да правят всичко. На всеки човек нарушил карнатината му се прави досъдебно производство", каза Борисов.

#Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »