Саша Барън Коен: Ако Мария Бакалова не бъде номинирана за Оскар, ще бъде пълна пародия

Саша Барън Коен: Ако Мария Бакалова не бъде номинирана за Оскар, ще бъде пълна пародия
A A+ A++ A

Саша Барън Коен заяви, че ако звездата от "Борат" 2, българката Мария Бакалова, не бъде номинирана за Оскар, това ще бъде "пародия".

В продължението на "Борат" 24-годишната Бакалова играе Тутар, 15-годишната дъщеря на Борат. Филмът е колкото за Тутар, толкова и за Борат, като ролята на Бакалова поднася някои от най-изненадващите моменти, включително силно противоречивата сцена на Руди Джулиани.

В интервю за „Добро утро Америка“, Коен нарече Бакалова „невероятен актьор“.

"Интервюирахме 600 млади жени от цял ​​свят и тя спечели, тя е един от най-смелите актьори в историята. Ако не бъде номинирана за Оскар, това ще бъде пародия", каза Коен.

"Тя е весела и има способността да изнесе една сцена на гърба си и да те разплаче, което най-накрая й донесе ролята. 

Коен нарече българката, "единствена по рода си". Това е първата голяма актьорска заслуга на българската актриса.

"Представете си, че идвате за първи път в Америка, тя току що беше излязла от България и изведнъж играе роля с реални хора, които са толкова дълго в този бизнес. Не знам как, но тя е откритие. "

"Борат" има история с Оскарите - оригиналът от 2006 г. е номиниран за най-добър сценарий, въпреки че самият Коен е избран за номинация за най-добър актьор, накрая обаче той спечели Златен глобус за най-добър актьор в комедия или мюзикъл.

Остава да видим дали Бакалова ще бъде номинирана за главна или за поддържаща роля. 

Коен участва и в „Опитът на Чикаго 7“ на Аарон Соркин и се очакваше да заеме главната роля. Въпреки това, както съобщава IndieWire , сега той ще се изправи срещу колегите си от "Чикаго 7", включително Марк Райлънс, Джереми Стронг и Яхя Абдул-Матин II, в категорията за поддържащ актьор.

Това отваря му място за най-добър актьор, тъй като един човек не може да има две номинации . Коен вероятно ще води кампания и за двата филма и може да завърши с двойка номинации за Оскар, включително историческа за "Борат"2.

#Мария Бакалова #Борат

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"