БОЕЦ организира протест пред националната телевизия "На обществото, или на управляващата ни мафия е БНТ"

БОЕЦ организира протест пред националната телевизия "На обществото, или на управляващата ни мафия е БНТ"
A A+ A++ A

БОЕЦ, заедно с нашите приятели продължаваме инициативата Граждански форум "Орлов мост" всеки петък пред БНТ от 19.30ч. Тази седмица темата ще бъде "На обществото, или на управляващата ни мафия е БНТ".
Ще останем и по време на предаването "Панорама", за да посрещнем и изпратим участниците, ако се явят такива! Тази гражданска традиция, като израз на "Любовта на народа" към представителите на управляващата ни мафия пред БНТ трябва да бъде продължена. Така трябва да бъдат посрещани и изпращани наглите навсякъде!
Не можем да бъдем истински свободни без сввобода на словото и без свободни медии!
БОЕЦ разговаряхме и отправихме официална покана до Иван Такев - омбудсман на БНТ за среща по време на събитието. Внесохме и Заявление за среща с екипа на "Панорама" след приключване на предаването (и след като изпратим гостите), за да им връчим дарение - кашон с дезинфектанти срещу вируса на мафията заразил обществената ни телевизия!
Елате в петък пред БНТ заедно да поискаме ОСТАВКИТЕ на Кошлуков - слугата на мафията и на неговите господари Борисов, Гешев, Пеевски и Цацаров! Може и пеша, може и с метрото...
Елате, трябва да бъдем достатъчно, за да покрием и задните входове, които станаха любими на нашите управници!
#ОСТАВКА
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

#боец #БНТ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »