Пиян 20-годишен сътвори див екшън с гонка с катаджии и бягство през прозорец в Созопол

Пиян 20-годишен сътвори див екшън с гонка с катаджии и бягство през прозорец в Созопол
A A+ A++ A

20-годишният Радослав Н. от Бургас сътвори истинска пиянска комедия след абсурдна разпра с ченгетата от РУ-Созопол. Вчера сутринта, по изгрев слънце, минути след 06 часа, в районното е подаден сигнал за видимо пиян младеж, който излиза от бар „Бикини” и възнамерява да седне зад волана на товарен автомобил Фолксваген „Кади”.

Пристигналите на място униформени видели Радослав как се качва във въпросния автомобил и потегля в посока Бургас, пишат колегите от сайта флагман.бг. Полицаите тръгнали след 20-годишния младеж със сирени и включен звуков сигнал. Вместо да спре обаче Радослав натиснал газта и ускорил скоростта. В пресечката за къмпинг „Градина” бургазлията направил ляв завой и се отклонил от пътното платно, като на около 40 метра от вътрешния път спрял в храстите.

След като осъзнал, че е попаднал в безизходна ситуация, Радо опитал да излезе през левия прозорец на автомобила, за да се измъкне от ченгетата. Бил толкова пиян, че започнал да отрича да е шофирал Фолксвагена, даже казал, че няма документи за самоличност.  Радослав е бил тестван за употреба на алкохол, като устройството отчело 1,78 промила. Бургазлията отказал да даде кръв за химичен анализ.

Ченгетата щракнали белезниците на Радослав Н. и го отвели в ареста за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

#Созопол #гонка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"