Жива верига блокира движението по жълтите павета

Жива верига блокира движението по жълтите павета
Facebook/Отровното трио
A A+ A++ A

Нов протест с искане за оставка на правителството и на главния прокурор се провежда на столичния площад "Независимост". Участниците в демонстрацията организираха жива верига, с която отново блокираха движението по булевард "Цар Освободител". Жива верига от полицаи пък им пречи да тръгнат към сградата на Народното събрание, съобщава БНР

Присъстващите не приближават сградата. Те обвиняват премиера Бойко Борисов за вчерашните сблъсъци между полицията и протестиращи. По техни думи провокаторите не са част от мирния протест, в който те са участвали.

Нас не ни е страх и ще продължим докато получим исканите оставки, заяви Николай Хаджигенов от „Отровното трио”, цитиран от БГНЕС. Велислав Минеков подчерта, че протестът продължава. „Бесни сме след поръчката на Борисов и Гешев за окървавяване на протеста, добави Минеков.

„Ще продължаваме до край, довечера в 20:00 ч. отново в триъгълника на властта, който снощи се превърна в срамния триъгълник на България. Провокатори, спрейове, бити жени, младежите, които бяха арестувани, лъжите на полицаите, всичко това е лицето на Борисов. Ние нямаме шпицкоманди, полиция и палки, ние имаме само гражданите и затова сме на този площад и няма да мръднем от тук докато не освободим България, заяви Арман Бабикян. 



#блокада #жива верига #пл. "Независимост" #Отровното трио #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"