Екшън в Хисаря: Пенсионер стреля по полицаи, задържаха го

Екшън в Хисаря: Пенсионер стреля по полицаи, задържаха го
МВР
A A+ A++ A

Възрастен мъж от Хисаря бе задържан след като стреля с газов пистолет срещу униформени от полицейското управление. Служителите на реда били повикани за съдействие от общината във връзка със сигнал за извозване на незаконен отпадък, предаде БНТ.

Община Хисаря е поискала съдействие от районното полицейско управление във връзка със сигнал за извозване на незаконни строителни отпадъци от съборена сграда, собственост на възрастен жител от населеното място.

82-годишният мъж е познайник на полицията и на жителите на населеното място с множеството си неаргументирани жалби срещу физически лица, институции и служители на реда.

Униформените извършили проверка във връзка с извозването на отпадъците, но били посрещнати с агресия - мъжът направил опит да ги залее с бензин. На мястото на инцидента се отзовали и допълнителни сили, при идването на които възрастният човек произвел срещу тях и два изстрела с газов пистолет.

Полицаите успели да го обезоръжат и мъжът бил отведен с белезници в ареста. При възникналия конфликт няма пострадали граждани и служители на реда. По случая е започнато бързо производство за хулиганство съпроводено с изключителен цинизъм и дързост и оказана съпротива срещу орган на властта.

 

#Хисаря #арест #стрелба #възрастен мъж #полиция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"