Проф. Атанас Попов: БНТ плаши протестиращите с агент Иван

Проф. Атанас Попов: БНТ плаши протестиращите с агент Иван
A A+ A++ A

Какво безумие !
БНТ плаши протестиращите с агент Иван, вицепремиер по сигурността и министър на отбраната с появата му тази сутрин на екрана, още неотрезвял, което му личи на лицето.Той се закани неотдавна,че ако не мирясат тези ,които са по улиците и площадите и искат оставката на правителството може да използува армията.
Вместо да бъдат представени на екрана някои от п р о т е с т и р а щ и т е , за да чуе нашият народ техните искания, вече яркоочертаващата се небългарска национална телевизия представи пак потомствения агент Каракачанов , който трябваше да бъде л у с т р и р а н още от първите години на посткомунистическия преход ,но го спаси неговия приятел Петър Стоянов , с когото са неразделни приятели.

Ако водещият на екрана беше истински журналист щеше да постави неудобни въпроси на плашилото Каракачанов,които са свързани с неговата разнообразна агентурна дейност и заграбените имоти на историческата ВМРО и бежанците от Вардарска и Егейска Македония в частната му "Фондация ВМРО". Все още се премълчава и "сътрудничеството" му с някои от съвременните олигарси, както и прикриваното му според някои съучастие при продажбата на българско гражданство, за което се вдигна шум ,но бързо утихна. За такива д е я н и я се изисква прокурорска проверка, каквато все още не се прави, защото агент Иван е специално отгледан като такъв и от комунистическата прокуратура.
Млади, приятели, протестиращи по улиците и площадите в градовете и селата на майка България ! Не се страхувайте ! Аз съм от тези, които какво ли не видяха и преживяха през годините на комунистическия режим и посткомунистическия преход.Никога не спрях своята борба срещу тези, които унищожиха истинския елит на България, срещу техните последователи , които я ограбиха и опустошиха.

Проф. Атанас Попов, Фейсбук

 

#БНТ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Мнения
Последно от Мнения

Всички новини от Мнения »