Георги Георгиев, БОЕЦ: Чрез удари върху жена ми се опитват да ме върнат във Видин! (СНИМКА)

Георги Георгиев, БОЕЦ: Чрез удари върху жена ми се опитват да ме върнат във Видин!  (СНИМКА)
Фейсбук: БОЕЦ
A A+ A++ A

Лидерът на гражданското движение БОЕЦ Георги Георгиев, сигнализира във Фейсбук, че се има опити за сплашване към него, като потърпевш е жена му Мариела. Той смята, че поредното “свинско обвинение” към нея е с цял той и организацията да спрат своята дейност.

Ето и целият текст без редакторка намеса:

ИЗРОДИ!

Изродите са нападнали Мариелка. Преследват я за разпит, да свидетелства срещу мен по поредното свинско обвинение и досъдебно! Тя е отказала и са и връчили призовка! 

Преди десет дни след началото на протестите  тя подписа декларация и се прибра от Александровска болница, като отказа да остане там. Именно с аргумента, че може да я използват, като заложник срещу мен и БОЕЦ. Решението беше наше, знаем рисковете за здравето и , но знаем и какъв е залога сега за всички нас и каузата ни. Същата нощ, преди десет дни,след като тя се прибра аз дойдох в София и от тогава БОЕЦ правим същото, както от седем години насам - водим   битката срещу мафията и свинете на площадите! 

Изродите знаят, че БОЕЦ няма да се откажем и чрез удари върху нея се опитват да ме върнат във Видин! 

Не мога да се върна сега, душко, ще се справите там. Дръжте се и пази децата. Бойците там ще ви помагат. Ще довърша битката и тогава ще се видим. И събирай призовките. Ще плащат за всяка призовка, за всеки удар и всяка сълза. Обичам те.  

#ИзродитеВЪН

Източник: Фейсбук/БОЕЦ

#боец #Видин #призовка #Георги Георгиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"