МлаДа България с акция пред хотел „Берлин“, търсяст Пеевски (ВИДЕО)

МлаДа България с акция пред хотел „Берлин“, търсяст Пеевски (ВИДЕО)
Facebook/Да, България
A A+ A++ A

Представители на младежката организация на “Да, България” и граждани се събраха пред оградата на хотел “Берлин”, където се смята, че живее народният представител Делян Пеевски.

Младежите се надяваха да бъдат поканени на кафе и да могат да зададат своите въпроси на депутата. Това обаче не се случи, предаде репортер на БГНЕС.


Опитите им да говорят с охраната не се увенчаха с успех. Портите на хотела останаха заключени.

Акцията е втора поред след масовото плажуване на плажа в парк “Росенец” в събота.

Александра Стеркова от младежката структура на парлтията обясни, че акцията е част от действията на „Да, България“ и „Демократичнта България“ за връщане на завладяната държава и доказване, че няма недосегаема публична площ и народни представители.

На въпрос на БГНЕС дали депутатът е вътре, тя каза, че не знае, но се надява, ако е там, да излезе при хората.

„В публичното пространство това място се спряга като официална резиденция на Делян Пеевски, тъйю като той не идва на работа в парламента“, обясни Стеркова изборът им да дойдат тук.

Тя разкри и въпросите, които имат към него.

„Ние сме подготвили серия от въпроси. Основните ни въпроси са свързани с това как той осъвместява работата си като народен представител и задкулисното управление на държавата? Искаме да го попитаме как се справя с неговия „Дубай офис“? От къде Борисов е останал с впечатление, за каже на публиката през 2016 г., че Пеевски напуска България и политиката“, обяви Стеркова част от въпроси на младежката структура и призова медиите да ги зададат на депутата, който е безследно изчезнал, а все пак е един от 240-те депутата, избрани от народа, и дължи отговори на гласоподавателите си.

По време на демонстрацията беше съборена и една от бариерите, която се намира пред портата на хотела. За разлика от други протести, на този липсваше полицейско присъствие.



#Да България #Делян Пеевски #акция #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"