След раздялата: Андреа свали 10 кила за две седмици (Снимки)

След раздялата: Андреа свали 10 кила за две седмици (Снимки)
A A+ A++ A

Андреа топи килограми ударно, похвали се самата тя в разговор с фенове. Почитател попита певицата каква диета спазва, а тя му отвърна, че е свалила 10 кг благодарение на здравословно хранене, а сега са наред здрави тренировки с личен фитнес инструктор.

Бившата на Кобрата е свалила 10 кг за 2 седмици, което прави по почти килограм на ден и се е истински рекорд. Фолкаджийката се е амбицирала да влезе във форма след раздялата с Кубрат Пулев, който публично обвини в изневери, лъжи и притворство.

"На диета съм докато не стана 30 килограма" - отсече вчера в свое клипче в социалната мрежа Андреа. Тя отказа да яде спагети, приготвени от мистериозен неин приятел и разкри, че хапва само зеленчуци. Даже на шега се зарече да стане анорексичка. Чалга дивата от години е обект на много подигравки заради дебелото си тяло, което вталява с фотошоп. За първи път показаха невероятното имение на Меган и Хари в Ел Ей (Снимки) Медицинска сестра лекува пациенти с коронавирус по секси бельо Анджелина Джоли го играе мръснишки - ето какво забрани на Брад Пит С признанието й, че е стопила 10 кг и продължава да се отслабва, тя индиректно призна, че не е елегантното момиче от снимките, които качва в мрежата. "Ако беше толкова слаба, колкото на снимки, нямаше да има нужда да отслабва, а при свалени 10 кг щеше направо да е само кокали", коментират зложелатели на блондинката.

 

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »