Шок за футбола! Играч на Ювентус е болен от коронавирус, Роналдо и компания под карантина

Шок за футбола! Играч на  Ювентус е болен от коронавирус, Роналдо и компания под карантина
A A+ A++ A

Играчът на гранда Ювентус, Даниеле Ругани, е диагностициран с коронавирус, съобщиха официално от италианския гранд - вижте обявлението тук.

"Старата госпожа" разясни, че Ругани за момента е "безсимптомен", но болестта при него е доказана с няколко кръстосани теста. 

Въздействието на подобна новина засега е неясно, въпреки че най-вероятно ще има значителни последици както за Серия А, така и за Шампионската лига. Под сериозна въпросителна е поставен мачът реванш срещу Лион от 1/8-финалната фаза на ШЛ, който по програма трябва да се играе на 17-и март. 

Италианските медии съобщават, че в сряда футболистите са провели редовна тренировка, така че отборът, персоналът и всички, които са имали контакт с Ругани, ще бъдат поставени под карантина. 

Очакванията са отборът на Интер, който преди дни игра дерби с  Ювентус също да бъде поставен под изолация. А сезонът в Серия А, който за момента е стопиран до 3-ти април, може да приключи. 

Още вчера Novinite.bg информира своите читатели, че звездата на бианконерите Кристиано Роналдо още преди да знае шокиращата новина за Ругани се е прибрал в родния си град Фуншал, който се намра на остров, навърте в Атлантическия океан. Той и близките му също ще са под карантина.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »