Плевнелиев заведе Деси навръх Трифон Зарезан да дегустират вина в Брестовица

Плевнелиев заведе Деси навръх Трифон Зарезан да дегустират вина в Брестовица
A A+ A++ A

Президентът Росен Плевнелиев и жена му - Деси Банова, се появиха на празника на виното - Трифон Зарезан, в село Брестовица край Пловдив, видя Novinite.bg.

Влюбената двойка отпи някои от най-класните елексири на местна винарска изба. Шефът й Иван Тодоров и Плевнелиев отдавна са приятели, а в миналото са били и съдружници.

Красивата бивша синоптичка Деси събра погледите в селото. Тя поговори с посланика на Китай у нас, Н. Пр. Гуо, който също бе ВИП гост в столицата на виното, каквото е прозвището на голямото село в яката на Родопите.

Плевнелиев и Десислава обаче закъсняха и пропуснаха обичая "зарязване", който се прави по традиция в лозовите масиви. Това не им отне от настроението, което се увеличаваше правопропорционално на погълнатите градуси чрез спиртните напитки, с които бяха гощавани от домакините.

"Когато бях действащ президент имах много охрана и не можех да присъствам на подобни празници. Но сега вече като свободен от тези ангажименти и влюбен до ушите човек, реших да съчетая двата празника и да ги отпразнувам на най-хубавото място - в Брестовица", обясни Плевнелиев 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »