Иранска инфлуенсърка се подложи на 50 операции, за да прилича на Анджелина Джоли, арестувана е

Иранска инфлуенсърка се подложи на 50 операции, за да прилича на Анджелина Джоли, арестувана е
Youtube/ InformOverload
A A+ A++ A

Какви ли не странни хора обитават планетата! Момиче от Иран се подложи на 50 пластични операции, в опита си да изглежда досущ като холивудската звезда Анджелина Джоли. Вместо това обаче тя заприлича на зомби и външността й е меко казано плашеща.

22-годишната Сахар Табар е прочута вече не само в Иран, но прякорите, с които я наричат са зловещи - "Живата мъртва" или "Булката труп". Момичето било толкова увлечено от пластичната хирургия в преследване на своята мечта да е двойник на Джоли, че съвсем е изпуснала нещата от контрол и прилича на изрод.

Табар има първоначално стотици хиляди последователи в Инстаграм. Междудругото, броят на нейните фенове в тази социална мрежа нараства пропорционално на публикуването на новини за момичето. После обаче те драстично намаляват, защото видът й е потресаващ.

Според съобщения в медиите, за да изглежда като холивудската звезда, Захар отслабнала с 40 килограма.

Потребителите в Инстаграм обаче твърдят, че момичето е отишло твърде далеч с промените във външния вид. Мнозина я сравняват с героинята от карикатурата на Тим Бъртън, а някои дори с Майкъл Джексън. Най-често хората пишат отрицателни коментари на нейната страница:

„Ужас, приличаш на зомби“, „Как да спиш сега?“, „Трябва ли да се осакатяваш така“, „Живите мъртви“. Някои от потребителите й пък дават съвет: "Направи си още 50 операции и ще събереш 1 милион фенове".

ВИЖТЕ ТУК ПРОФИЛ НА САХАР ТАБАР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"