Домашна оранжерия с канабис открита край Пазарджик

Домашна оранжерия с канабис открита край Пазарджик
A A+ A++ A

Домашна оранжерия за отглеждане и обработка на марихуана е открита при акция на служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР-Пазарджик.

Процесуалните действия по реализацията са осъществени под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик. В сряда екипи от сектора извършили претърсване в къща, намираща се в пазарджишкото село Мало Конаре.

Неин обитател е старият познайник на криминалистите В.Н.- 51г. „Валето”. В няколко стаи полицаите открили обособена оранжерия за отглеждане и последваща обработка на канабис. Намерени са 100 растения в начален етап на развитие, осветителни тела, системи за контрол на влажността и температурата, електронна везна.

По време на акцията мъжът направил неуспешен опит да се отърве от близо 36 грама суха листна маса, която се оказала суха марихуана с високо качество. Той е задържан за срок от 24 часа, а Окръжната прокуратура е удължила срока на ареста със 72 часа.  Всички доказателства, които имат  отношение по случая, са иззети. Работата по документиране на престъпната дейност на В.Н. продължава под ръководството на прокурор.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"