Блъснаха мъж и жена на автобусна спирка в Търговище

Блъснаха мъж и жена на автобусна спирка в Търговище
A A+ A++ A

Възрастни мъж и жена са били блъснати от автомобил, докато чакали на автобусна спирка в квартал „Въбел“ в Търговище. Инцидентът е станал малко след 9:00 ч. тази сутрин.

До инцидента се стигнало след сблъсък между две коли, които са се движили в посока от Търговище към Попово през квартал „Въбел“. Колите се ударили след неправилно предприета маневра „изпреварване“ от страна на единия автомобил.

В резултат на сблъсъка едната кола излязла в ляво от пътното платно и се блъснала в спирка на градския транспорт. Блъснати били и жена на 78 години и мъж на 91, които чакали автобус.

Двамата пострадали са откарани в областната болница в Търговище, където и в момента им се оказва медицинска помощ. Според лекарите, няма опасност за живота им.

Водачите на двата автомобила са изпробвани за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух. Пробите им са отрицателни. До приключване на огледа на местопроизшествието и разчистването на пътя, преминаващите автомобили ще ползват обходен маршрут по други улици в квартал „Въбел“.

#Търговище #сблъсък

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »