„Макаров“ е откритото оръжие в колата при двата трупа в Пампорово

„Макаров“ е откритото оръжие в колата при двата трупа в Пампорово
A A+ A++ A

"Макаров" е откритият пистолет в скута на 48-годишния Антон Бояджийски, който бе открит мъртъв с огнестрелна рана в главата. До него на предната седалка в лек автомобил "Ауди ТТ" с три огнестрелни рани бе трупът на 41-годишната Николина Попова.

Мунициите, които са нарамени в автомобила отговарят на намереното оръжие. Информацията бе потвърдена от зам.-окръжният прокурор на Смолян Недко Симов. От полицията още вчера съобщиха, че пистолетът е незаконно притежаван. Тиражира се дори версия, че оръжието е и със заличени номера. Взети са натривки за наличие на барут от ръцете и на двете жертви и до седмица се очаква да станат ясни резултатите от тях.

Според разследващи тези доказателства са основни за случая. "Резултатите ще бъдат обработвани от експерти на МВР-Смолян и това ще позволи те да бъдат готови по-рано от обикновеното", добави Симов. Той отново уточни, че ще се правят и други експертизи, с които да се докаже дали намереният пистолет е и оръжието на престъплението. Във вторник, малко преди полунощ, труповете на мъж и жена бяха открити в автомобил, спрял извън пътя, в участъка между Пампорово и Стойките. 41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата.

Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настъпила след изстрел в главата. Двамата са били жители на Пловдив, имали са връзка, посочиха още вчера от полицията. Двамата имали по едно дете от предишни бракове. жената била разведена, а мъжът бил вдовец. Тя работила в банков клон на Пампорово от два дни. Приятелят й, който бил музикант, пристигнал специално, за да се видят, гласи първоначалната версия.

#пистолет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »