Откриха прострелян студент от Стопанската академия в Свищов

Откриха прострелян студент от Стопанската академия в Свищов
A A+ A++ A

Студент в Стопанската академия в Свищов е открит прострелян. Тялото на студента е било намерено вчера следобед между селата Хаджидимитрово и Совата с прострелна рана в областта на главата. В близост до тялото на мъжа имало лека кола и пушка, която е законно притежавана от студента.

Младежът е студент в в Стопанската академия в Свищов, магистър по туризъм, на 30-годишна възраст от Русе. От понеделник обаче той бил е неизвестност. Изяснено е, че в понеделник Александър тръгнал на изпит, но се оказало, че няма пари да си плати таксата. След това той не се прибрал нито вкъщи, нито отишъл на изпит.

Родителите на студента обявяват, че той е изчезнал и започнали да го издирват в Свищов. Органите на реда също предприели действия по издирването на студента.

Младият мъж е бил забелязан по време на обход в района на главен път.

Тялото на студента е откарано за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство. Криминалисти работят по случая. Към момента няма ясното относно това дали става дума за самоубийство или умишлено престъпление.Не е ясно и къде е бил Александър през последните няколко дни.

#студент #Стопанската академия #Свищов #прострелян #пушка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »