Вижте кога ще се завърне бременната Серина

Вижте кога ще се завърне бременната Серина
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Треньорът на Серина Уилямс - Патрик Муратоглу, сподели, че голямата цел на американската тенисистка е да играе на Откритото първенство на Австралия в началото на следващата година и да защити титлата си. Носителката на 23 титли от Шлема е бременна, но възнамерява да се завърне към тренировките веднага щом роди. Тя определи това като "най-скандалния план".

"Целта на Серина е да защитава титлата си на Australian Open", потвърди Муратоглу. 

Бившият треньор на Григор Димитров заяви още, че живата легенда на тениса няма да постави нищо на преден план освен професионалния си път. "Убеден съм, че Серина ще е страхотна майка и ще обича бебенцето си изключително, но тя няма да позволи на нищо и никого да застане между нея и кариерата й. Тя винаги е поставяла работата си на първо място и ако не го направи сега, вероятно ще спре с тениса".

"Серина обаче иска да защитава титлата си в Мелбърн. Разбира се, всичко ще зависи от това как се чувства кондиционно в дните и седмиците преди турнира. Ще увеличаваме прогресивно напрежението в тренировките след раждането, докато стигнем до деня, в който тя ще може да тренира нормално и на пълни обороти. Няма да е добра идея да пътуваме за Мелбърн, ако Серина е готова само на 50%", убеден е треньорът, цитиран от tenniskafe.com.

#Серина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »